Athena Nordics ekspertise og den nyskapende sikkerhetsfilosofien til Safera tilbyr sammen et nytt konsept som kombinerer myke verdier med avansert komfyrvaktteknologi.

Spisec Addon – den mest populære komfyrvakten i Sverige

Etter hvert som konkurransen øker, trenger markedsplassen pionerer. Athena Nordic hadde gjennom flere år fulgt Saferas fremdrift i Sverige med stor interesse. Prestasjonene talte for seg selv, og Safera var innstilt på å ta neste skritt mot å erobre det globale markedet. Selskapene begynte å diskutere, og begge parter var ivrige etter å begynne samarbeidet raskt. Partnerskapet kombinerer Athena Nordics ekspertise med Saferas ledende teknologi.

Samarbeidet utgjorde en betydelig mulighet til å utvikle forretningsvirksomheten for begge parter. Spisec AddOn-partneravtalen mellom Safera og Athena Nordic har fått sistnevntes salg av komfyrvakter til å skyte i været og nå rekordhøyder. Safera-komfyrvaktmodellen som selges under navnet Spisec AddOn i Sverige, er enkel å bruke og velegnet for alle hjem og miljøer. Hver komfyrvakt som selges, øker offentlighetens interesse for trygge løsninger. Spisec AddOn er for tiden Sveriges mest populære komfyrvakt.

Trygghet for helsepleiepersonell og pasienter

I ulike omsorgsinstitusjoner kan komfyrvakter befinne seg på fellesarealer, og det kan skje at vanlig kjøkkenarbeid utføres samtidig med andre aktiviteter. Stramme tidsskjemaer, pasientenes behov og andre hastesaker kan distrahere personalet fra komfyrene, noe som øker brannfaren.

Ifølge Athena Nordic er komfyrvakter en betraktelig forbedring av sikkerheten og trygghetsfølelsen for både pasienter og personale.

Mer avslappet livsstil i hjemmet

Komfyrvakter spiller en viktig rolle i Athena Nordics forretningsvirksomhet, som fokuserer på konseptet om det gode liv. Sikkerhet er en av hovedprioritetene for alle hjemmeboende, også dem som har aldersrelaterte hukommelsesvansker. Venner og familie bekymrer seg av og til for en persons evne til å klare seg hjemme på egen hånd. En komfyrvakt kan vise seg å være nettopp det som trengs for å unngå unødvendige bekymringer. Hukommelsen kan noen ganger forverre seg uten at vi engang merker det, og selv yngre mennesker kan glemme å slå av komfyren.

Komfyrvakter er utviklet for å bedre sikkerheten for beboere i alle aldre. Salgsdirektør ved Athena Nordic, Filip Berglund, oppsummerer dette på en enkel, human måte.

«Ved å tilby muligheten til å bli boende hjemme så lenge som mulig, kan vi bidra til å fjerne behovet for kostbar og unødvendig omsorgsplassering. Dessuten tror jeg at alle er enige om at det alltid er en god idé å kvitte seg med brannfarer i hjemmet.»

De internasjonalt prisbelønte komfyrvaktene fra Safera er velprøvde produkter av høyeste kvalitet og overholder alle relevante standarder. Safera-serien er den mest omfattende på markedet, og tilbyr velegnede komfyrvaktmodeller for alle slags husholdninger og eiendommer. Safera er verdenslederen innen komfyrvaktsikkerhet. På 10-årsjubileet for Safera er vi stolte av å kunne si at komfyrvaktene fra Safera er med på å beskytte mer enn 100 000 hjem i de nordiske landene.

Athena Nordic AB, totalleverandør av komfyrvakter fra Safera i Sverige, ble grunnlagt i 1985. Athena Nordic utvikler, markedsfører og selger produkter til mennesker med spesielle behov. Athena Nordic har spesialisert seg på å forbedre sikkerheten og konstruksjonen av pensjonisthjem, midlertidig innkvartering og omsorgsinstitusjoner.

«Ved å investere i komfyrvakt kan vi unngå katastrofale branner som starter med komfyren. Dessuten trenger vi ikke lenger å betale latterlige pengesummer for brannskadde kjøkken eller hjem.» Filip Berglund, salgsdirektør.